Saturday, May 23, 2009

derma darah. .

ari rabu hari tu...aku gi derma darah untuk seken time...hehe...tak tahu lah..beria-ia je aku nak gi derma... si lieya tu kompem2 tak0t...dari jauh je pongg dia teman kan aku...haha...

sebenarnya aku tak cukup tido..tapi aku gi gak derma darah...dia nak lebih 5jam...tapi aku tak cukup..sebab malam tu aku tak leh tid0...huhu...tak0t jugak..tak0t pitam aku kat situ...nayaaa...

tak de gambar..sebab aku sensorang je..kang orang cakap aku ape..ngah2 serah diri derma darah pon nak bergamba,,,hehe...



curi gamba yang aku derma darah pestime dulu...hehe,,


hasil nye...tangan aku wajib akan lebam....


walaupun dah 3 hari,,still lagi tak hilang lebam tu...nurse ada bagi ubat...Asic Folic ngan ape ntah..tapi aku makan skali je...huhu...

walaupun aku rase sejak derma darah ni badan makin naik...tapi tak pe la..aku still nak derma lagi..huhuhu...

------------------------------------------@@----------------------------------------------

award datang lagi...hehe...ada yang baru dapat...ada yang dah lama tapi aku peram..hihi...
dua2 award ni dari adik Asiahaha..thanxs dik...study rajin2....;)

-----------------@@---------------------

Before you got this award, have 3 rules to do..hiks :

1) Copy paste Award ini di blog anda setelah mendapatnya dan buat entry as if it is a grammy award, hehe =P

dah kopipes sume dh..;).. terima kasih Eazy bg award ni...hehe...


2) Berikan 5 sebab yg munasabah mengapa, kenapa, why.. anda memilih blog ini sebagai blog ikutan anda.. Lebih kurang, apa yang membuatkan anda jatuh hati pada blog ini, hehe, geetu~ Pastikan 5 tau!! Di larang sama sekali kurang, lebih takpe..=P

  • nice bl0g..
  • tuan dia rajin mengomen...hehe
  • dan blog dia ramai pengomen..
  • sbb sy suka la...=P..
  • dah cukup 5...hehe...




3) Please let me know when you've done it!!
Eazy sy dh buat ni...haha...dah bitau...=P...



award ni plak dari kak Ira..thanxs kak...;)





8 comments:

Eazy Izzuddin said...

hiks3
nak derma darah
tp ley
huk3
darah je ape ea kamo?
=D

Eazy Izzuddin said...

hehe
wah!
dah tampal ea
thanks!

seroja said...

knp xkam0 xle ke derma darah?

sy darah B..
hehe..

sama2....
thnxs utk kam0 gak..
bg sy award tu...;)

naz ilyn said...

salam...
akak teringin gak derma darah ni tp akak ada darah tinggi boleh ker..??

seroja said...

wslm...
rse nyer xboleh..
tp akk try la dulu..
sblm derma tu dorang cek dulu tekanan darah normal ke x...

PinQib said...

Penderma darah yang menyelamatkan nyawa orang len,.

hehe,.

bangee222

seroja said...

haha..
kembang kuncup hidung ai nih...
hehehe....

rizz said...

rizz xley derma darah hahaa