Sunday, June 7, 2009

kenapa nie...

salam semua..
dah lame tak update blog..dah macam ape dah blog nie..kadang-kadang ada gak benda yang nak di cerita kan...tapi entah lah..huhu..

sekarang ni aku tak leh nak buka blog la...dia jadi camni...

kenapa ye dia jadi cam nie?..sila klik untuk tumbesaran...


sekarang ni aku update guna pc member...kalau tak...aku bace blog korang macam silent readers la...nk komen pon korang tak dapat...nak approve komen aku sendiri pon tak dapat... nak blogwalking pon dah tak de m00d..
huaaaaa....;(

aku singgah je baca blog korang..memang tak dapat nak tinggal komen...*mcm la selama ni rajin komen pon..huhu**...

lepas pc aku kene format terus jadi camni..aku search mende alah lain leh la pulok...
tapi nak buka blogspot je tak dapat.........!!

baik kat mozilla ke...IE ke...sume tak dapat...huhu..

kenapa..................tell me!! huhu....

ada sapa2 tahu tak? tolong la daku yang TERsangat arif dengan benda2 cam nie..huhu...pls~!

17 comments:

j0jet said...

cian, bek ko selesaikan sblm aku majuk ko x komen..hehehe

en_me said...

kat bawah tu klik je 'add an exception' ghitewww.. salammms dr me dikejauhanns

MuhD NoR AzyM said...

Ak bleh je komen nih..hehe..=p

seroja said...

::jojet::

yela2,,ak nk komen ar nie,,
tggu aku terjah taw..
hhaha!

seroja said...

:en_me::

dh tekan benda alah tu..
tp cam xdpt je..
nti nk try lg..
hee...

seroja said...

::azym::

ala ko mmg la bleh komen cni..
aku xdpt komen blog korang..
wuhuhu....;(

atty's said...

kenapa ye jadi gitu..harap ade yg cerdik pandai dpt tolong.

seroja said...

tu la...
dh xthu nk buat ape dh..
sume org xthu nie..
huhuhu..;(

rizz said...

ala ciannn jap je kott

seroja said...

xtau la..
arap2 cam tu la rizz...

Dee said...

aiseh..sy pun xleh nk tulun..lg ar x tau..

meloaiskacang said...

pelik la..harap t ok da..keep in touch! ^_^

seroja said...

tu la..pelik sungguh...huhu..
ok..thanxs singgah cni..;)

The Exquisite Instigator said...

tidak tahu. maaf ye~

Marsha~ said...

tak try IE?? mozilla kadang2 pelik sket perangai dia..

Nurhayati said...

tak tau lak camne jadi camtu huhu

Yen said...

4 info.. ntok kslamatan.. bler awk da dpat log in dlam blogger... copy address sperti ini... http://www.blogger.com/rearrange?blogID=IDKAMU ... bler2 nak sign in, pkai jer link tuh.. kmudian dpat sign in.. kbnykan mmg jd cm ni... so lpas ni da bler bleh sign in.. tros copy je address tuh ke.. info sahaja...

Sebarang keburukan amat dkesali.. hahahha...