Thursday, June 18, 2009

bl0g berpuasa...

hari ni aku balik trg..s0,blog aku ni pun aku berpuasa la..kat umah nun nan ado tenet..jadi bersawang la blog aku nie..dan aku pun dah tak meneruskan hari2 kat kolej..jadi aku tak tahu bila la akan leh update..takat nak buka blog leh la gi cc..ni nak update...tak feel la gi cc kan..haha..ngan budak2 lagi main game..ai xsyok2...hehe..

bila teringat2 balik detik2 aku terjebak dalam kancah blog ni..tahun lepas...sebelum ni aku tak de pun baca2 n buka2 blog orang ni...ada 1 malam tu aku rase rindu kat seseorang..aku pun search la kat tenet RINDU...so, dia kuar la macam2 artikel...ada 1 tu..blog dia cakap pasal rindu.. blog tu adalah kak Viruspadu...akak tu cakap rindu kat arwah anak dia Aleesya...skrg ni dah dapat baby baru lagi..tahniah akk dan En Laloque..aku tahu korang memang kenal sangat ngan kak VP tu.. sejak dari tu..hari2 aku baca blog dia..baca entry2 lama dia..suka sangat...

dan..hari2 aku bercerita kat si Lieya pasal Kak VP ni..last2 dia pun addict ngan blog kak VP..nak2 ngan blog adik badik dia..suka aku baca...last2 baru la timbul niat nak wat blog sendri. tu pun hajat nyer untuk diri sendiri je..lama2 cam best je..lame2 baru seronok ada org baca,komen dsb...akhirnya setelah aku hasut2 Lieya...dia pun buat blog jugak..hahaha..
tu la al-kisahnya pasal kewujudan blog nie...hehe

lepas ni aku pasti rindukan nak bace cerita2 korang..nak2 cerita mummy,mama yg bercerita pasal kaletah anak2 dorang..suka aku baca...entry2 mak2 orang sangat best taw...hehe...

thanxs sangat2 yang sudi singgah sini...yang sudi tinggalkan komen...yang bg award..yg follow aku...yang tegur2 aku kat chatb0x..aku sangat2 menghargainya..aku epy n suka sangat ngn blog..macam2 cerita ada....

tiket aku jam 10.30 mlm...d0akan aku selamat sampai ye...aku dah tak sabar nak balik kg jumpa family..aku nok makangg kepok lek0r...hehehehe...

ada masa aku bersiaran lagi..yang tak tahu bila...huhuhuhu..huwaaa..sadisnyer...;(

assalamualaikum semua...aku pasti merindui cerita2 korang semua walaupun korang tak rindukan aku....;(....

18 comments:

c-idah said...

kopok lekor!
dh lame x mkn kopok lekor..
tgh batuk2 satu fmly..
huhuhuhu...
tringin nk mkn...
huhuhuhu...

nur nina said...

betul2.. vp mmg best!! adik badik die pun best.. hehe..

em.. sy rindu akk nnti.. sobsobsob..

seroja said...

::c-idah::

nk pas baik batuk sume meh kita mkn kpok lekor ramai2 eh...
smbil duk tepi pntai..
hehe

seroja said...

::nurnina::

tau xpe..
besttt..hehe..

i'll miss u to0 dear!

d-raSt said...

kite pon nk kopo lekor!!

seroja said...

::d-rast::

nti kita bawak kan eh?
hehehe

dkama said...

Di kelopak nya seroja... kejoraku bersatu... hehehe lagi kumpulan Search nih... Besh besh... kim salam kat ketua kampung...PEACE...

seroja said...

::dkama::

hehehe..
sedap lagu search tu...
pandai awk..hihi..=P...

okeyh...no hal punye...;)

j0jet said...

aku dok kuantan je, bleh la kite jmp..
ko terengganu ktne?

Dee said...

akak doakan apa2 pun yg seroja buat..seroja sukses ye..amin...

Org Ganu said...

salam ziarah..akak asal trg gak ke?

ijad said...

bila lagi nak update blog tu ..b

naz ilyn said...

salam seroja lama tak jumpa... apa kabar sihat harapnya... sejak dua menjak ni mood akak dengan blog kian merosot tak tahulah sebab apa tak macam baru-baru buat blog kemaruk bukan main sampai tak ingat dunia lain selain blog... tapi mungkin suatu hari nanti akak kembali aktif berblog... terima kasih kerana seroja selalu layan blog akak.

Putra Al-Maliki said...

Blog pun berpuase jugak ker? Biler dier akan berbuke? hehe... =)

Lun said...

nnt kne bersihkan sawang2 kat blog ni

atiqah hanani said...

akak.. bila nk berblogging lagi ni? rindu la kat akk.. huhuuhu

Bingai @ Bangang said...

Blog anda telah tersenarai di e-Direktori Bloggers Malaysia

Anda dipelawa menggunakan logo e-Direktori di blog anda.

mamasue said...

keropok lekor sana mmg sedap klu nak compare dgn sini punya...mcm mkn ranting kayu pun ada...huhuhu...sedapnya...dgn cicah lg...huhuhu