Thursday, February 19, 2009

Bertukar Wajah..

salam kepada kawan2..

blog seroja akan mengubah wajah yang baru.. oleh itu, jika ada link atau apa jua yang tertinggal, sila beritahu dengan meninggalkan komen anda.. blog seroja kini dalam proses pencarian layout yang sesuai.. harap2 layout atau wajah baru blog seroja ini dapat memuaskan hati seroja dan semua.. :-)

8 comments:

여자 이니까® ☂[x]O[x]O☂ said...

ingatkn cik seroja yg tukar wajah, upanya layout blog..ihihih ;p

baSIkaL_iDamaN said...

laa..
ingatkan wat pembedahan plastik..
sampai leyh tukar wajah..
upe2nye layout jerkk?
waahahahahaha

aDuKa イスラム教 said...
This comment has been removed by the author.
dakgilachoc a.k.a nani said...

wah ada buah hati tlg updatekan yer...hikhik...layout yg ni pn dah ok...cun...cuma pelik sket sbb sidebar tukar belah kiri..

mademoiselle azieshakespeare said...

camni pun ok...
soooo simple ;D (sy rase lar)

iza iziana hasan said...

la..ingat kan berubah wajah jd britney spears ke
hehehehe

m.nasri said...

hmm tomelnye warna ijau!!

sEr0ja said...

terima kasih smua sbb sudi komen blog seroja.. bru la seroja perasan yg background tu tak kuar.. dah perbetulkan.. :)