Friday, December 19, 2008

♥ award from riana♥


thanxs a lot riana....
award ni dapat dr riana...
award ni ada terma dan syarat gituuu...;p

syarat-syaratnye : sape yang dapat award nih, leh letak dalam blog memasing, link semula kepada oarng yang bagi award ni kt korang.. den bagi award ni kt 7 orang yang bertuah.. Tinggalkan la mesej pemberitahuan yang korang dah bagi award kat orang tuh..
siape ye yg bertuah penyambung warisan award ni yee....hee~
thanxs again 4 riana...and pd korang sudi bce,sngah, n kumen blog aku..trimas! hehe...
syg korang..muaaahh2 kat pipi...;)

3 comments:

dakgilachoc a.k.a nani said...

wah terharunyer......terharuuuuu smpi tak terkata akak dik...ekekekekeke...mekasih yer....mowahhhhhhhhhhh....

*hugs*

p/s:kwn akak yg kt marang tu duk kg apa ntah..akak lupa la dik...adoila...betul2 lupa...ekekekekeke...ampunkan akakmu yg pelupa ini...

[S]itie [B]Um [B]Um said...

comelnye award ni

B..alang said...

boleh ke sy terima ni ?? kat c-box ade ..kat sini xder dlm list ... tapi sy amek jugaklah yer .. niat u tu yg penting... lagipun sy kan keturunan lanun ... haw..haw..haw..