Tuesday, December 30, 2008

doakan segala2nya selamat.....

salam semua...

esok dh 31hb....
happy new year 4 all of you...
dgn membawa azam yg baru,,:)

dan tarikh tu jgk..
adik aku yg laki...
nk operate jantung....
jantung die berlubang dan injap jntung bc0r...



korang d0akn sem0ga selamat la ye....
dh sorang je ank llki dlm family...
huhu...

skrg family aku sume dh ada kat IjN..
aku je blom p sana...
sbb aku ada kje penting yg nk d setelkan..
insyaALLAH aku akn bergegas ke sana slps kje2 aku setel..

adik n mak aku dh suh p ari nie..
sbb operate tu blangsung jam 7.00pg esk..
tp seyes..btul2 xdpt la...:(

xpe la...
hanya doa dan harapan di panjatkan...
semoga selamat segala2nya....
itulah yg di harapkan....

korang ada x pngalamn tntng family korang yg dh operate jantung..
sila2 la share..mne tau info tu bgus utk adik aku nnti...:)

blog ni aku xupdate buat smntara waktu...krn aku p kL mybe smpai 4hb utk bergilir2 mjaga adik aku kat sne...

14 comments:

lieya shayunk said...

insyaallah semuanya selamat...
ak blh dh mayang...
so blh ah nk doa pn...
hahaha....
esk g jaga adik molek...
jgn main lari2 mcm zai dh la...
jgn contohi prangai zai itu...
x bagos utk kesihatan...hiks ;p

[yAN!e][pUTraJAya] said...

salam dik...
kak yanie doakan agar semua nyer berjalan dengan lancar dan semoga selamat....

kamoo pun jaga diri k...

salam tahun baru 2009

::Kak Yanie Putrajaya::

eida~fatiha said...

semoga semuanya berjalan ngan lancar..
sama2 la kita doakan..

::SRISUFI:: said...

salam..

semoga adik selamat ye seroja...

kat ijn ke?wad bape...nanti seroja ym sri...tinggalkan sebaang contact di ym k...

jj_srisufi

dakgilachoc a.k.a nani said...

semoga adik seroja cepat sembuh yer....tabahkan hati ok..ada hikmah disebalik semua ni...

dan tak lupa juga sis nak ucapkan selamat tahun baru 2009 buat seroja sekeluarga...

A.i.m.i said...

doakan semoga semuanya selamat. insyaALLAH. ameen~

B..alang said...

sy doakan semoga semuanye selamat ...amin .
ayah saya dah mcm pengunjung tetap IJN tu every few month gi amek ubat. wat anjio jer sbb 4 saluran tersumbat .. tak operate.
cousin sy siReazar masa kecil ada jantung berlubang .. parent dia bawa ke Filipina ( Malaysia x de kepakaran masa tu ) ... pun x operate sbb lubang2 tu tertutup dgn sendiri .. kuasa Allah..
Kita hanya boleh berdoa & bertawakal.. berserahlah pada yg Maha Esa ..

~~Noli said...

hi..salam tahun baru..

arap bersaba yer..sm2 kiter doakn kesejahteraan sume..

sirNIK said...

salam..moga selamat menjalani pembedahan jantung..insyallah..

Yatie said...

semoga semuanya selamat .. amin ..

naz ilyn said...

salam...

moga segalanya berjalan dengan lancar dan seroja sekeluarga tabah menghadapinya.

DrSam said...

salam,

semoga rawatan berjalan dengan baik dan lancar. kita doakan.

sEr0ja said...

thanxs sume... alhamdulillah..segala2 nya berjalan lancar....
skrg die dh sehat walafiat...=)

sEr0ja said...

thanxs sume... alhamdulillah..segala2 nya berjalan lancar....
skrg die dh sehat walafiat...=)