Monday, April 27, 2009

dia tanya saya jawab..dia kasi saya ambil..;)

hahaha..saje je kasi gelak dulu..aku baru je abes exam nie..fuh...legaa langsai semua tekanan, bebanan exam..oitt asimen ada lg wei..sila jangan lupa diri...huhu..=P..


ok la..tag ni dah lama aku kena..tapi ni baru terhegeh2 nak buat..haha..rumate aku la ni punye keja..nak gak tag aku..huhu.. saje je peram lelama..lagi lama lagi berharga..betol dak? hiksss...;)...



1) nama timangan

kawan2 skola panggil pieja..kdg2 rumate aku pnggil aku sapiq..hehe.. family panggil sa...


2) anda seorang yang......

  • kalau bab bercerita memang suka..nak2 taim makan ngan taim nak tido..syok oh bercerita ceritut taim tu..hehe..sampai pagi pon tak pe..tak caya tanya rumate aku..hehe...sapa2 kata aku pendiam n membosankan tu..dia tak kenal aku lagi la tu..tu bukan diri aku..
  • kadang2 aku suka bersendirian..layan perasaan..dengar lagu kuat2..

3) insan istimewa dan knp dia teramat istimewa......
  • family aku..makayah aku yang bnyak berkorban untuk aku dari kecik sampai sekarang..semoga aku mampu menjaga dorang sepertimana dorang menjaga aku mase kecik..n kakak aku..dia lah peneman aku kemana saja n bercerita ceritut sama2...;)..
  • opkos la kawan2 aku...kawan skolah dulu...yang sekarang nie..di alam maya..dsb.. today i'm happy becoz of u frens...i lap uols...hehe...

  • lecturer aku..dia amat istimewa..dia la satu2 nya lecturer aku yang aku rapat sangat2.. yang boleh masak sama2..berjalan2 sama2..tengok tb sama2...tido depan tb sama2..and mcm2 lagi la..dia lecterer yang terbaik bg aku..;)


4) lagu kesukaan sekarang.......?

  • ingat aku dalam doa mu - sting

5) warna kegemaran....

  • biru
  • pepel
  • hijau
6) benda wajib lam handbeg.....?
  • bedak compact
  • lipstick
  • lip gloss
  • mesti la beg duit..;)
  • handphone
  • pen n buku kecik

7) kali terakhir nangis....?

lupa la..tapi masa sedih taim berpisah ngan lecturer aku tu kot..tersedu sedan ai..hehe...


8) tag 6 rakan anda...now kite undi sape yang kena....tadaaaaa.....


- aku tag kawan2 aku yg sudi nak buat..sila la kalau rase nak buat bg yang belum kena tu ye..
jangan malu2 segan...;)



------------------------------------------------------------@@--------------------------------------------------------------
....hehe..
ok aku skali kan award2 aku dapat sebelum nie..sebenar nya dah lama aku dapat..ni baru rajin sket nak tayang..muahaha...thanxs ye kat korang sudi bagi aku award...muaaah3...


dua2 ni dari qaseh abady..




award ni dr fyfah..



award ni dari kak eidafatiha






award ni cik kimo.. soklan nyer kenapa kamo0 single..?
  • sebab single itu best..
  • bercouple ni complicated..susah nak puas kan hati orang..
  • aku ada kawan2 yang sentiasa sayang n rindu aku,,kehkeh...
  • tak de istilah nak break, kecewa, dll...
  • yang penting hati aku tak terluka lagi...aku bahagia!!..hehe..;)

sape rase dia single..sila2 kan la amik award ni...;)





award ni dari kak ira82...


Syarat2 menerima award ini:
1. Pastikan jantina anda ialah perempuan
2. Copy badge sebagai award anda
3. Nyata 7 sebab kenapa anda bangga menjadi perempuan
4. Pass kan award ini kepada girl-friends anda

7 sebab saya bangga jadi perempuan.

  • menjadi sayap kiri kepada suami..
  • perempuan dapat pengalaman mengandung, melahirkan dan menyusukan anak.. yang mana lelaki tak de..
  • syurga di bawah telapak kaki ibu..
  • nama organ dalaman wanita ada kalimat nama Allah swt, iaitu Rahim..
  • Apabila seseorang perempuan melahirkan anak, keluarlah dia
daripada dosa-dosa seperti keadaan ibunya melahirkannya.

  • Doa wanita lebih makbul daripada lelaki kerana
sifat penyayang yang lebih kuat daripada lelaki.

  • Wanita yang meninggal dunia dengan keredhaan suaminya akan
memasuki syurga.



kepada followers perempuan ku...n girl frens..sila la amik tag + award ni ye..tQ...!





1. award ni dari cik pupu..


2. time kaseh kepada CIK PUPU yang sudi memberi award kepada
aku. aku sangat berasa gembira dan berbesar hati. hiksss...

3. 5 things ape yg best nyer cik Pupu & BLOG nye

cik pupu comel..;)
♥ ramai pengomen di blog dia..
♥ cerita dlm blog dia sempoi je..
♥ aku suka baca blog dia..;)


4.f0ll0wer aku..
sile ambek k.. & arahan nye :
________________________________________________

1. kecoh kn name aku sebagai pemberi award ngan link skali..
2. wat speech mcm korang kunun2 nye bru menang grammy award..
3.korang kna senarai kn 5 things ape yg best nyer aku or blog aku ni..
4. sila bg award neh kt sape yg korang nk bg..

---------------------------------------------------**---------------------------------------------------------

fuhhh..penat aku wat entry ni..nak sangat skali harung..amek ko..hehe.. kepada yang kasi aku award terima kaseh daun keladi ok..len kali kasi lagi..hehehe..

aku rase award tu macam ada je yang tertinggal..folder yang aku save award tu tersalah delete dan tak dapat di jejaki..kalau ada yang aku tertinggal..sila la inform aku kembali.. eceeeehhh..macam ada yang nak kasi ko award..hehe..skati aku la...lalaala..=P...

kepada yang berkenaan sila amik award n tag di atas...mekasihh.... muaaahh3...
i lap uols...!! hehe...

16 comments:

rizz said...

hehehhe..byknya award diee femess kekee

nur nina said...

banyaknyeer kalau nk amek ni.. haha

sEr0ja said...

:: rizz::

x pon..
dah berkurun bila di peram cam ni la..hihi..

sEr0ja said...

::nina::

lg banyak lg best ape...=P

PinQib said...

heh,,

nak gak award,.

=) kk seroja sayang ;?

sEr0ja said...

amik la syg ku..
hehe...;)

PinQib said...

heh,.

nnt kami amek,.

x cantik pon kakak seroja,.

bese2 saje,.

belog kamu lagi cantik!!

sEr0ja said...

mane ada blog akk ni cantek..

xde pape pon...

tuka layout pon xreti cam pinqib...

ni pon kawan yg tlg tuka kan ari tu....=P...

PinQib said...

ye la tuh!!

sEr0ja said...

yela syg~!

percaya lah...hehe...;)

Dee said...

byknyer award..jap2 lglah amik..sbb nk kena buat n3kan..hahaha..nmpk nau malas...

sEr0ja said...

haha...

akk nie..

amik n buat la bila free ye....;)

Marsha~ said...

sayang betul pieja kat lecturer pieja ek??? heheheh

sEr0ja said...

hehehe..

opkos la kak...

dia baik amat...;)

UnGu VioLet said...

ade tag untuk seroja.. dtg jenguk yer.. :)

sEr0ja said...

okeh..

nti sy terjah sana...;)