Thursday, April 16, 2009

sessi fotografi...

hari ini ada sessi fotografi untuk student2 QS ( quantity surveying), tahu pon dah last2 minit.. naseb baik sempat gak balik umah salin baju..yela tadi gi kelas baju ala2 je..hehe... uuu..panas giler hari ni..naseb baik sessi amik gambar dalam dewan berekon.. xde la panas sangat kan.. gambar2 untuk kenangan terakhir untuk aku yang last sem ni kan...

sebelum betul2 sessi fotografi tu..aku sempat lagi bergambar dulu kan..itu harusss...hehe...

..xde ape yang nak di cerita kan..layan gambar aje la yo!...;)


itu lah aku..;)

aku ngan lieya...oh nmpak makin tembam aku..hoho...



aku ngan classmate, iqa..



bakal QS in future..insyaAllah..;)


itu saje...bila ingat2 kembali..dah tak lame dah kat Legenda nie...Selamat Tinggal Legenda..;(..

esok plak ada majlis perpisahan ngan lecturer kesayangan aku...waaaaaaaaa sedihhhh,,,;(...

pertemuan dan perpisahan adat manusia biasa..hilang di mata tapi di hati tak kan lupa.. kenangan itu indah..!

tapi betapa besar nya erti perpisahan itu sehingga baru terasa betapa bererti hadir nya seseorang dalam hidup kita..;(

25 comments:

nur nina said...

QS tu psl ape ye kak?

PinQib said...

oish,.lawa gilos seroja pakai kot,.

comeyy jee,.
tembam apos gtuh,.
still maintain beb.. =)

atty's said...

memang betuikan..bila berpisah..baru terasa..

rizz said...

oo qs upenyaa hihii

♥chentaMAYA™ said...

walaweeh~
bgaye sakan!

sEr0ja said...

::nur nina::

QS tu quantity surveying...
bidang construction...
tugas2 QS byk jugak la..cth nyer..

- kira anggaran kos projek
- anggaran bahan2 yg digunakan
- buat tender
- buat contract...
- buat akaun.. dan mcm2 lagi la..

adik nina berminat ke? hihi.. boleh nak apply..tapi bukan semua universiti tawar kan kos nie..
UIA, UITM, UTM, UM je yg ada..;)

sEr0ja said...

:: pin Qib::

uui sygg..
ne ade comeii...
tembam giler la...=P

sEr0ja said...

:: atty's::

a'ah kak...
berat nyer nak menerima sebuah perpisahan....tapi ia membuatkn kita lebih menghargai sebuah pertemuan yg pernah tercipta...
sedih....;(..

sEr0ja said...

:: rizz::

iyer..sy QS..;)

sEr0ja said...

::cik pupu::

hihi,,
biase la..
utk kenangan terakhir kate kan...=P

lieya shayunk said...

tido2 la semek weh...esk nk g farewell miss plop...fuhhh...giler semangat akuh...kelas kul 10 x ingt...muahahaha.....;p

sEr0ja said...

haha...
suke2 ah..esok nolong ngua mung nanges...haha...doh meh ah tdo..mg duk layan AF agi...=P
mg tdo aku tdo ah tek..;)

lieya shayunk said...

hahaha...
bereh...nk tgk aril lu...
kekgi nk beradu la....miahahaha...nk join dop...jom tayunk....hiks...;p

sEr0ja said...

eh mesti nok join..
ptg2 pon aku ghairah nak join mg..apatah lagi kamis mlm jumaat beb! hahahahah!!!!

sEr0ja said...

eh mesti nok join..
ptg2 pon aku ghairah nak join mg..apatah lagi kamis mlm jumaat beb! hahahahah!!!!

lieya shayunk said...

awokk mai doh ni...
dekat nk aboh doh...duhai cintaku syg ku...smbung sdri ah....muahaha....

aril....lebiu....ahaks....;p

sEr0ja said...

duhai sygku..cintaku..
lepaskan lah...=P

wei wei..nk mutoh ija doh ase...
hahaha....

j0jet said...

huh..erm,sedih la ayat perpisahan tu..jet pon sgt rindu kehidupan blajar!kalau dpt 1 HARI jek..hehe

Dee said...

oh..budak QS ye..dh last lah ni..nti mesti terkenang2 memori lama..best..

atiqah hanani said...

nak final dah kakak ku ini.. lepas ni nak tempuh alam perkahwinan pulak.. ehh silap.. alam pekerjaan.. tapi kalau betul ada kenduri tu jangan lupa antar kad jemputan yer! hehehe..


all the best to u!

sEr0ja said...

:: jojet::

a'ah..seday..huhu....zaman blaja mmg best.. nk2 zaman skolah dulu..kalau la dpt di undur kan kembali..sehari pon jadi la kan?..;(

sEr0ja said...

::Dee::

ye student QS..bila ingat nak habes blaja,,sonok plak nk keja..tapi bila ingat2 nk berpisah tu yg xbesttt,,;(

sEr0ja said...

:: adik tiqah::

ye syg ku..dah last sem..
tu la eksaited nk menempuh alam pkerjaan..tapi kenangan hari ini bersedia la untuk di abadikan..;(

okeh syg..nnti akk nak kawen akk jemput sume readers2 akk...hihihi...

thanxs my dear...hope u success to0~!

maswani said...

salam seroja..oo, amik course QS ye..adik ipar akak pn QS, keje kt Petronas.

--wish u good luck in future..study smart k..

sEr0ja said...

::kak maswani::

wassalam kak...

o yeke..best nyer dia dapat keja kat Petronas...dia amik bhgian oil & gas ke?

thanxs a lot kak...ok!