Monday, January 12, 2009

::2 +1:: tag + award

hohohoho...
kali ni dua2 dpt...
muahaha...

..aku mendpt award+tag nie..
secara serentak daripada 3 org teman blogger ku..
mekasih byk2 yerps!
kpd sirNik, kak marsya dan cik pupu....
len kali bg lg ye..
muahaha,,
*ngade...

oleh krn aku dpt drp 3 org blogger..
so..haruslah aku buat 3..
utk kak marsya 1..utk sirNik 1...and utk cik pupu
bru la adil kan..:p





1. Copy badge “2008 Cute’s 3logger Award” di bawah untuk diletakkan di blog anda.

ok dah...cute's ke aku nie...heheh!

2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.

( 1) :: sirNik::
sy dpt award ni drp sirNik...bru je 2 hari lps bg lencana sahabat kat aku..dan kali ni ngn award dan tag plk..sirNik adalah seorang guru sains dan skrg tgh smbung blajar... asal drp kelantan..tp berkhidmat di Rembau, negeri sembilan...

(2) ::kak marsya::

aku suke baca blog kak marsya ni coz die santai je penulisan die..slamber...i likee...agi 1..akk ni ada baby comei sgt2...aqila izzara...muka mcm daddy nyer..:D..klau xsilap hujung bulan ni kak marsya ni p holiday kat UK..waahh..sonok nyer..!

(3) ::cik pupu..::

act,aku bru je nk tag kan die..tp die dulu kene kan aku..hohoho... aku kenal die dh lme..kat frenster..tp bru jerk bertgur sapa...study kat poly dungun...bila kita nk jumpe pu? ngeeE~

3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya

  • Fakta tentang saya
  1. suka bercerita
  2. suka tit0n..:D
  3. inginkn ketenangan..nk p pulau...
  4. masak memasak adlh hobi sy.,
  5. suka bce balik diary2 sy
  6. bla sedih n gumbira..perlukan kertas dan pen...
  7. xsaba nk abes study end of dis year!
  8. rndu nk kuar ngn member2 lama....
  9. sy syg family sy..kwn2 sy...korang sume nyawa ku,,=]
  10. suka berblogging

4. Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.

  • lieya lieyani aka rumateku..
  • kak nani
  • aduka5
  • khir
  • sri sufi
  • miss pink butterfly
  • ning
  • naz ilyn
  • m. nasri
  • ery

Nama-nama yg di tag sila ambil award. ( yang tak tersenari pun dialu-alukan ambik )

5. Jangan lupa untuk melawat blog mereka dan meninggalkan komen yang menyatakan“anda telah di tag - sila layari blog ______ untuk mendapatkan award anda”.

7 comments:

sirNik said...

salam...terima kasih..tak sangka dapt 3 tag.

dakgilachoc a.k.a nani said...

mekasih dik....terharunyer akak neh...asik2 dpt award jerk..hiks...akak ni bkn cute pn...kehkehkeh...nti akak amik yer dik...muahhhhhssss...

♥chentaMAYA™ said...

syg!kite jmp t k?hee.
tp kam0 kne cntc pu dlu.
nak ta0 tyme c0ti kam0.
kte c0ti laen2.
hee.

sEr0ja said...

::sirNik::
wslm...
a'ah tu la..
tetiba je dpt 3 serentak tag and award yg sama...

::kak nani::
akk kan top commentor sy..
of c0s sy bg kat akk...
same2 akk ku syg...
muaahhh3!

::cik pupu::
ye syg,,,
nti ser0ja msj2 pu eyh,,
hee~!

::SRISUFI:: said...

salam seroja...

terima kasih atas ingatan buat sri...

sri amik award n update dlm entri award yg sama k...sri just add nama seroja n memaner soklan yg tak sama eh...boleh??

hehehe

thanks seroja

pink_butterfly said...

seroja, rama2 bru je bwat tag 2...bru je publish, nti rama2 bwat cm kak sufi la ek..update nama seroja kat tag tu...

thanx seroja 4 dat award....=p

khir said...

seroja nanti saya ambil award ni, ari ni tak sempat la