Tuesday, January 13, 2009

apa pendapat korang...?

cam biase la kan..
abes klas...
aku g mkn kat food court time lunch...
skrg ni ramai betul org kat fC nih..
nk beli mknn pon beratur pnjg...
xmcm dlu....

lps siap mkn2 sume....
duk sembang2 jap ngn mber 4 org nie...
tup2 tertengok la sesuatu.....

act..haiwan ni terlalu la byk kat kolej aku nie..
wlpn byk dh di tangkap...
tp still byk agi..
klau dlm ostel tu..
toksah ckp la...
penyelongkar tong sampah yg tegar
pada tiap2 mlm...huhuhu...


korang tgk la,,,besen tu tempat letak pnggn yg tlh du gunakan...so...anjing ni pi mkn dlm pnggan tuh!!!


pinggan sesudah mkn ada untie n uncle yg kutip letak dlm besen tu....so..dorang kumpul la kat tepi koridor ni sume...tp anjing pegi kat semua besen utk mkn!! bkn nyer ambik sisa aym pastu pegi mkn kat laen...ni..duk mkn dlm tuh....

aku n de geng ni..dh mula was-was dh...korang bygkn bnde haram ni dh mkn dlm pnggn tu...msti kene samak ke ape kan...tp msti owner kdai tu just bsuh ngn air sabun biase je..sbb dorang bukan sedar pon anjing2 ni duk mkn kat dlm tuh...

dh la tukang jual air 1 je kdai nyer,,cina plak tu....klau beli pon air tin..air kotak je...xsnggup den nk beli air berbancuh kat kdai cina...uweekk!! sbb cina ni owner food court ni..so..die xkasi orglaen jual air melainkn die...so..weols..no choice...tapi belambak org melayu,islam mnum air berbncuh di situ...milo ais dsb...

skrg ni weols sume mcm nk g mkn kat kdai mkn dpn sana je..no more at food court!!
kdai mkn depan sana of cos la jauh skit kan...xmcm food court ni dkat jerk...
amacam korang,,,lps ni klau korang berada kat tempat aku...korang snggup ke nk mkn lg kat pnggan yg tlh di mkn oleh anjeng???

4 comments:

aDuKa said...

samak la skali ngn air milo.. hahahaha.. cian syg.. =P

dakgilachoc a.k.a nani said...

uweeekkkkk akak x sanggup dik...dorg dh samak pn akak lum tentu sanggup..sbb dh nmpk dpn mata kan..klu x nampak tu blh lg nk buat tatau..isk isk...gi cari tempat mkn lainlah dik...walopon jauh tp sekurangnya terjamin kebersihan tu..

Marsha~ said...

hiyeee.. apsal tak balik anjing tu dgn kasut? :D

♥chentaMAYA™ said...

ayak!
heee.
samak3!