Tuesday, January 6, 2009

day 2- sessi ptg...:)

mcm dh mjdi rutin..menapak je kat iJN tu..agaknya nurse ngan guard dh muak tgk muka aku yg asek ulang alek je...al maklum la..org jauh..family aku dr trg..s0,,terpksa berkmpung seketika di kl..huhu..nseb baek la ada sppu aku kat gombak tu..so..leh tumpang umh die spnjg adek aku kat wad..mekasih k.yah ngan abg lan...tip top layann..jasa mu di kenang...heheh....

bila aku naek kat wad..tetiba cm riuh semcm je...
rope nye ada org belakon....
tgk2 rosyam nor,adi putra,rita rudaini dll berlakon c2...
sempat tgk shooting tu jap..
ngeh3...
cm jakun lak kan...mueheehe....



ngah belakon la tu..aku tgk dr jauh je ye....ceaaa..ye2 je..:p..
ni cite r0zana..samarinda kat TV3 tu la..kul 10.30mlm...


hehehe...bergmba seketika ngn abg rosyam encem ni..ekeke..sekeh kang..ngade2 je aku..huhu..
yg tudung merah tu makcik aku...die pn gedik oh nk bergamba ngn rosyam..aku teman je.. dan2 tu jgk slhkn mkcik aku..muahaha....


ok dah2..niat nk tgk pesakit..tp melencong plk..ngee...
yg xbesy nye kat wad HDU ni..xde kusi...cian kat mkcik aku dtg melwat..
dh la leh msuk 2 org je kat dlm..


see...duk cam tu je...kne berdiri la..lenguh tau..huhu....

close up skit si sppu aku yg encem nie..heheh...

ni keadaan die time dlm HDU...tp die lenguh2 bdn..aku nk urut pon xbrani...wayar byk sgt.. so aku just btul2 kn bntal cmtu je...nseb baek la katil tu ada remote..die just tekan2 jd bed tu gerak2..so ada la jgk gerakkn utk die lega kan lenguh2 die tu...

bila aku tgk keadaan die nie..
bru aku trsa...betapa bertuah nye aku mdpt nikmat kesihatan yg baek...

8 comments:

♥chentaMAYA said...

urm!
dr kesakitan tuh~
kte dpt ta0~
yg id0p nie~
yang sehat akan sket~
yg id0p akan mati~

cm lagu raihan tuh~
demi masa~
nak ckp manyak2 xpndai!
hee~

sEr0ja said...

btul tu pu..
kesihatan tu aset khidupan...
betapa kene bersyukur..
di ats nkmat Allah tu..=]

lieya shayunk said...

akhirnya sempurna....
hihi...

My Blog said...

lah dr ganu rupanya... FIL den nihah.. sepatutnya kena buat pintasan jantung tapi tak mau gi doh... takut mati plak...

dakgilachoc a.k.a nani said...

wah seronok dpt bergambo dgn pelakon popular...hikhik..:)

sEr0ja said...

my blog..
org tua..msti la die takot..
kamu la kne v smngat die,,
holas..org trg jg0p..=]

kak nani...
ye..ye..mmg best,,
jgn jeles ye...
heheh..=]

[yAN!e][pUTraJAya] said...

wahh..ada rosyam noor arr...
rita rudaini kata nyer mengandung....kenaper tak bergambar dengan dia...

hehehhe

(^_^)

::_Yanie Putrajaya_::


*********************************

sEr0ja said...

::kak yani::
a'ah...die mngandung...
tp die wat hal die je..
agak sombonk la skit..
kt pon segan la..
tgk aje la kak..=p