Tuesday, January 20, 2009

ingin tahu...

salam sume..
hmm..dh lame x menari2..
ketuk2 keyboard menulis dlm blog nie..
hehehe...
rndu gak...=]

tak de pape yg best nk di kongsikan..
tambah2 pulak ada je kje sekarang ...
nk singgah lame2 kat blog korang pon xleh...
huhuhu...

hmm...sy nk tanye la...
betul ke MUET tu ada expired die...
td masa sy pegi klas...bdk2 kelas diskas ngan lecturer..
dorang cakap MUET ada expired smpai 2 tahun je..
abes tu kalau dh lebih 2tahun..
kene amik balik ke camne??
ekceli aku dh ambik MUET ni dh lame...
mase form 6 lg....
kot2 la nk continue study lagi kat IPTA..
msti berguna MUET ni kan..

s0..ada sape2 yg tahu tak tentang MUET ni...
tolong la daku ini....
untuk sharing info togetha2...
huhuhu......

5 comments:

somewhereonlyweknow said...

entahla...xpenah dengar plak cite expiry date muet..kalo cenggitu, nape result spm x de xpired?hahahah!

Marsha~ said...

rasanya tak kot.. i dulu jaga akademik. kalau ms diploma student dah lulus muet, utk degree tak perlu lagi. so, mana mungkin hanya tahan utk 2 tahun? betul tak? yelah amik degree je dah 3 4 tahun

sirNik said...

salam...tak ada sekali ambil dah cukup lah..tak pernah dengar pulak..

dakgilachoc a.k.a nani said...

akak pun tataula dik...akak pun amik muet sekali je masa form6...huhuhu..cube tanya yg pakar..

sEr0ja said...

tu la pasal..mcm xley pecaye je muet tu ada expired date...kompius2 ngn bebudak tu sume...tp rasenyer x kot...