Tuesday, January 13, 2009

derma jugok aku akhirnyaaa...:p

hikksss...
lps mkn nasi tghari je...
trus je p lobi kolej...
dub dab dub dab,,,
hehehehe....


walaupon takot2..
aku terpaksa menberanikn diri...
lps isi borang n sgla bagai...
yes...segalanya nyer ok sume...

muka takot nih...muehehehe...tgk seblah aku ni pakcik kan...aku plan baek punya nk duk ngan mber aku..last2 dia plak nk duk tepi aku time derma 2..apakah??? ahahaha.....xkn aku nk kate xleh...die kan pakcik....=]....jgn pikir bkn2 ye korang..hikss..:p.. act,p.cik ni drebar bas kolej aku...biase gurau2...sian kwn aku tuh..sensorang kat blh sana....huhuhu....



aduhh sakitt...heheh...xde la...rase cm geget semut jerk...:p...tp time nurse cucuk jarum yg gedabak beso tu..aku xtgk...seram...tgk2 dh siap...:D...mula2 ni nerbes giler..smpaikn nurse ckp..dik..relax dik...hiksss....

last2 ni..darah aku xmo kuar la plk....aku yg kene dlu..tp aku yg last skali sudah..hikhik... xtau la nape..syg beno nk kuor dr badan aku agaknyer..ahaha....


view dr jauh...org takot darah kot yg snap pic nie..takot nk g dekat..ahaha.... iye kah rumate ku??...muehehe...

cam biase r dpt sijil n buku ni kan...cm xcye je aku derma darah...ekeke...

dorang bg mknn nie..tp aku xmkn pon mknn ni lps derma..aku mkn roti tu time update blog nie..hahaha...

aku balik umah trus baring2..pening o0...mlm ni pon trsa agi sakit skit2 kat tmpat cucuk tu.....:D

dan aku mkn ini....

tada..kueh keria..i likeee...thanxs kak nurin bg kueh ni...heee~

ok dah..itu sje..aku nk wat keja skolah...daaa~

8 comments:

Marsha~ said...

woaaahhh.. tahniah.. kite tak pernah derma darah. tekanan darah rendahle.. lagipun takot jarum ar..
*ms akak tukar background, takde pulak kena setting balik side bar tu.. gi kat dashboard, edit layout kat situ aje. tu pun copy paste je html dari website background tu dan tukar color font. lain2 tak berubah pun. pelik gak ye..

dakgilachoc a.k.a nani said...

tahniah..akhirnya dpt gak menderma...ko mcm akaklah dik..darah tu lambat sgt nk kuar..puasla nurse tu urut2 kt lengan akak bg darah laju sket tp cam tu gakla..haha...

atty's said...

wah akhirnya berjaya menderma darah..

caiyork..dik

MaDihays{Ida} said...

wah, tahniah sbb berjaya memberanikan diri.. pasni mesti selera nak makan.. yela, nak ganti balik darah yg dikeluarkan tu..

farah amoi said...

wahhh
perkejaan mulia ni...

juelee said...

wahhh bagus la...
jue takot giler nak derma darah..
takot jarummmm

Fafa said...

knock knock knock..
salam..
aik.. dak kolej gupenyer.. ;))
nice blog..
x pnah nmpk sblum nie..
t tjmpe jgn lpe tgur2 k..

nyway, 1 usaha yg mulia.. truskan..

bB sYasYa said...

akhirnya...
brjaya gak u derma drh ek?
sy mmg xleh nk derma drh
berat bdn xckup
agpun sy takot JARUM..hehehehe